SmartLife

Smart Life Fitnes Centar otvoren je sa idejom da ciljevi klijenata ne budu samo njihova želja, već da se kroz posvećenost i lični pristup postignu željeni rezultati.

U nameri da omogućimo da naši klijenti na što lakši način odvoje vreme, ostanu u formi, osećaju se zdravo i srećno obezbedili smo sveobuhvatne resurse, da onda kada požele, vežbatju u miru, u svom željenom terminu i uvek uz prisustvo trenera.

Smart Life Fitness Centar zauzima površinu od 350 m2, smešten je u zelenilu Banjičke šume i lako je dostupan iz bilo koje tačke u gradu.

Naš tim sačinjen je od sertifikovanih trenera i profesionalaca koji odgovaraju na sve zahteve bilo da je u pitanju gubljenje suvišnih kilograma, rekreativno ili profesionalno vežbanje.

Uz optimalnu mešavinu TechnoGym sprava za vežbanje i Impulse Cube savršenog trenažera za funkcionalni trening Smart Life Fitness Centar odgovara na uslove najzahtevnijih i najspremnijih vežbača, bilo da je reč o personalnim treninzima ili grupno vodjenim treninzima koji broje maksimalno do 5 članova.

Vežbajte u privatnom ambijentu, bez gužve, dosadnog čekanja da stignete na red jer je SmartLife koncipiran tako da se termini zakazuju i određen je ograničen broj ljudi po terminu, kako ne bi došlo do gužve koja umanjuje kvalitet vežbanja.

Centar poseduje sopstveni parking te stoga ne morate brinuti o vašem vozilu i plaćanju parkinga dok vežbate. U okviru centra takođe možete pronaći bar u kome se nalazi sve što vam je potrebno za pre i posle treninga – suplementacija, voda, kafa, kao i proteinske poslastice.

Zakažite probni trening besplatno na 066 22 7777

Pronađi nas