Fitnes centar kakav
ste oduvek želeli

Beograd, 18. maj 2017. godine - Smart Life fitnes centar otvoren je sa idejom da ciljevi klijenata ne budu samo njihova želja, već da se kroz posvećenost i lični pristup postignu željeni rezultati. Razlikujemo se po mnogo čemu od nama naizgled sličnih. Razumemo sve ubrzaniji tempo života i poštujemo vaše vreme i obaveze.
U nameri da vam omogućimo da na što lakši način odvojite vreme, ostanete u formi, osećate se zdravo i srećno, SMART Life fitness centar obezbedio je sveobuhvatne resurse, da onda kada poželite, vežbate u miru, u svom željenom terminu i uvek uz prisustvo trenera. Uz optimalnu mešavinu Technogym sprava za vežbanje i Impulse Cube savršenog trenažera za funkcionalni trening odgovaramo na uslove najzahtevnijih i najspremnijih vežbača, bilo da je reč o individualnim ili grupnim treninzima koji broje maksimalno do 10 članova.

SMART Life tim sačinjen je od sertifikovanih trenera i profesionalaca. I na kraju najvažnije, zaboravite na vaše godine, fizičku spremnost, jer ništa od toga nije presudno za jumping fitnes vežbanje. Tehnike su lake za savladavanje i garantovano daju brze i vidljive rezultate, a zahvaljujći mekom doskoku u mrežicu trampoline, vaši zglobovi su pošteđeni povreda. Očekujemo vas svakog radnog dana od 07 do 21h i subotom od 08 do 20h u vašem rezervisanom terminu. Zakažite probni trening besplatno na 066 22 7777

Pronađi nas