Individualni treninzi

Individualni plan treninga prilagođen je vašim potrebama i ako vam je potrebna puna pažnja i posvećenost trenera u postizanju ciljeva, program personalnih treninga je pravi izbor za vas.

Vežbe prilagođene svakom, koje se izvode na osnovu prethodno kreiranog plana, namenjene su treningu u teretani koja je opremljena najmodernijim spravama, rekvizitima i opremom neophodnom za njihovo pravilno izvođenje i postizanje savršenog balansa.

Personalni trener vam tokom treninga posvećuje svu pažnju, što znači da ste na treningu isključivo trener i vi (tzv. “jedan na jedan” sistem).

Grupno vođeni treninzi

Za razliku od personalnih i polupersonalnih treninga, grupno vođeni trening podrazumeva rad u manjim grupama (od tri do pet vežbača) uz stručni nadzor trenera.

Tokom sat vremena koliko trening traje, trener najpre demonstrira vežbe, a potom, u zavisnosti od individualnih potreba u grupi, vrši nadzor, motiviše i ukazuje na eventualne greške prilikom izvođenja vežbi.

Radom u grupi se razvija zajedništvo, povećava motivacija i raspoloženje, te imate mogućnost da razmenite svoja iskustva i steknete novo društvo za teretanu.